Tulosta Pikalinkki

Tiistaisin 10.1. – 25.4.

Kuoronjohtaja Seija Ylikärppä p. 050 5142372
Tiedustelut Pekka Haapakoski, p. 040 588 1621
Oulunsuun Ns:n jäsen 45€/kausi ja ei jäsen 60€/kausi.
Pirtin kuoro on pienehkö mutta kasvava ja kehittyvä, lämminhenkinen neliääninen sekakuoro. Kuoron ohjelmistossa on perinteisen kuoromusiikin lisäksi yhä enenevissä määrin radiohittejä sekä iskelmän että popin puolelta, akselilla Kotimaani ompi Suomi – Suloinen myrkynkeittäjä. Kappaleita lauletaan usein joko piano- tai haitarisäestyksellä, iloisella mielellä ja pilke silmäkulmassa. Kuorossa on laulajia laidasta laitaan, osa on erittäin kokenutta ja muissakin kuoroissa laulavaa osan ollessa vasta-alkajia. Kuoro harjoittelee tosissaan muttei vakavamielisesti!

Kuoron johtamisesta, ohjelmistosta sekä kappaleiden sovittamisesta vastaa eloisan pirskahteleva ja räväkkä musiikkipedagogi Seija Väärälä, joka tunnetaan myös tyttösukunimellään Ylikärppä. Väärälä on pitkän linjan harmonikkamuusikko sekä soitonopettaja ja vuoden 1997 Kultaisen harmonikan voittaja.

Kuoro pyrkii esiintymään muutamia kertoja vuodessa erilaisissa, yleensä maksuttomissa tilaisuuksissa. Oulunsuun nuorisoseuran kevät- sekä joulujuhlat ovat perinne, jonka lisäksi kuoro esiintyy syksyisin Oulun päivien kuorokavalkadissa ja pienissä tilaisuuksissa kuten pikkujouluissa kysynnän mukaan.

Kuoroon otetaan mielellään uusia, innokkaita jäseniä. Laulukoetta ei ole, joten paikalle tuleminen riittää. Tutustuminen ja virtaan hyppääminen on mahdollista kenelle tahansa leppoisasta kuorolaulusta kiinnostuneille! Etenkin sopraanoja sekä miehiä mahtuu runsaasti mukaan. Kappaleiden sävellajit eivät ole kovin korkeita, eikä nuotinlukutaitoa vaadita.

Lisätietoja saa kuoronjohtajalta, puh. 050 514 2372.

img_4929
img_4925
img_4926
img_4927